Find a class

Schedule

Thu

28

Thu Oct

Fri

29

Fri Oct

Sat

30

Sat Oct

Sun

31

Sun Oct

Mon

1

Mon Nov

Tue

2

Tue Nov

Wed

3

Wed Nov

TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
09:00 - 10:00
Sweet Flow
Anna Smit
Finished
10:30 - 11:30
Deep Relax
Anna Smit
Finished
09:00
60 mins
Sweet Flow
Finished • Anna Smit
10:30
60 mins
Deep Relax
Finished • Anna Smit
FRIDAY

29

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
09:00 - 10:00
Vinyasa
Finished
09:00
60 mins
Vinyasa
Finished •
SATURDAY

30

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
10:00 - 11:00
Sweet Flow
Anna Smit
Finished
15:00 - 16:00
Sukha KIDS: LADYBIRD
Marloes Gies
Finished
10:00
60 mins
Sweet Flow
Finished • Anna Smit
15:00
60 mins
Sukha KIDS: LADYBIRD
Finished • Marloes Gies
SUNDAY

31

OCTOBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
10:00 - 11:00
Deep Relax
Anna Smit
Finished
10:00
60 mins
Deep Relax
Finished • Anna Smit
MONDAY

1

NOVEMBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
09:00 - 10:00
Vinyasa
Anna Smit
Finished
10:30 - 11:30
Restorative Yoga
Anna Smit
Finished
09:00
60 mins
Vinyasa
Finished • Anna Smit
10:30
60 mins
Restorative Yoga
Finished • Anna Smit
TUESDAY

2

NOVEMBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
09:00 - 10:00
Sweet Flow
Anna Smit
Finished
10:30 - 11:30
Deep Relax
Anna Smit
Finished
18:00 - 19:00
Sweet Flow
Anna Smit
Finished
09:00
60 mins
Sweet Flow
Finished • Anna Smit
10:30
60 mins
Deep Relax
Finished • Anna Smit
18:00
60 mins
Sweet Flow
Finished • Anna Smit
WEDNESDAY

3

NOVEMBER
TIMECLASSTEACHERAVAILABILITYACTIONS
09:00 - 10:00
Vinyasa
Anna Smit
Finished
10:30 - 11:30
Deep Relax
Anna Smit
Finished
19:00 - 20:00
Vinyasa
Anna Smit
Finished
09:00
60 mins
Vinyasa
Finished • Anna Smit
10:30
60 mins
Deep Relax
Finished • Anna Smit
19:00
60 mins
Vinyasa
Finished • Anna Smit
Times are shown in Europe/Amsterdam time (GMT+1)
Next week: Thursday, November 4